Fórum

Vásárlóink írták: Vélemények áruházunkról
51
Hudi Nikolett
Nagyon kedves, segítőkész Úrral, Juhász Józseffel volt egy pár e-mail váltásunk, mert nem volt készleten amit szerettem volna, de végül megtaláltuk a megfelelőt. Hálás vagyok a türelméért és mert segíteni próbált. 2 nap sem telt el és itt volt amit rendeltem. Csak ajánlani tudom, fogom is, mindenkinek :)
50
Gajdos - Darida Judit
Én a Lorelli Terra babakocsit vásároltam, ami már másnap itt volt. Ketze.m meg hozzá eső védőt is amit maradéktalanul szállítottak! Nagyon gyors ügyintézés volt, ingyenes szállítás! Nagyon elégedett és hálás vagyok !
49
Boda-Kiss Éva
Mindenkinek, aki interneten webshopból szeretne vásárolni, csakis ajánlani fogom!
Ajándékba kaptunk egy lorelli foxy babakocsit családunktól, de lábzsákot nem kaptunk hozzá, pedig szinte mindenhol így lehet kapni. Juhász Józseffel vettem fel a kapcsolatot, aki sikeresen szerzett nekem egy lábzsákot a babakocsihoz, pedig külön nagyon nehéz szerezni hozzá!
Nagyon hálás vagyok érte!

Köszönettel:
Boda-Kiss Éva
48
Bella Józsefné
Hálás szívvel szeretnék köszönetet mondani a web áruház dolgozóinak a nagyon gyors és tisztességes munkájukért. Ugyanis a megrendelésemtől számított 48 órán belül sértetlenül kézbe vehettem a megrendelt csomagot. Ezt a szállítóknak is külön megköszönöm. Továbbra is igényt tartok az önök szolgálatára. Sikeres és szeretetteljes munkát kívánok a továbbiakban is. Tisztelettel Bella Józsefné
47
Dongó-Kovács Bettina
Nagyon hálás vagyok a gyors és precíz kiszállításért, legfőképp, hogy a leírásban 1 hónap a határidő, viszont én már 2 nap múlva magamnál tudhattam a kért terméket. Köszönjük szépen a babaágyneműt, teljesen meg vagyunk elégedve! Minden jót a továbbiakban!

46
Karlik Jánosné
Már eddig is nagyon meg voltam elégedve, a mostani rendelésemnél még tudtak meglepetést okozni. Mikor kiderült, hogy nincs raktáron az amit rendeltem az ügyintéző felhívott telefonon és ajánlott egy hasonló árfekvésben is nagyon jó terméket, sőt email-ben is elküldte, hogy tudjam összehasonlítani. Nagyon kedvesek, gyorsan reagálnak mindenre, gyors a kiszállítás és az árak is elérhetőek.. Ha az unokáimnak szükségük lesz még hasonló dolgokra biztosan Önöktől fogok rendelni. Képet fogok küldeni ha birtokba veszi a kis unokám. Köszönöm.
45
Lifka József
Meg vagyunk elégedve! Lorelli Star babakocsit (pingvines) szerettünk volna, itt találtunk csak, villámgyorsan leszállították! Ár-érték arány megfelelő. Szerintem fogunk még innen rendelni ;) Köszönjük!
44
Szekeres Renáta
Maximálisan meg vagyok elégedve a webáruházzal!!!! Megbízható és rettentő gyors!!!! Azt kaptam amit szerettem volna! Nagyon köszönöm!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! A továbbiakban is innen fogok rendelni!!!
43
Zsembrovszky Irén
Messzemenően elégedett vagyok a kommunikációval, pontos teljesítéssel! Csak ajánlani tudom mindenkinek
42
Császárné Fenyősi Viktória
Csak pozitívot tudok mondani az áruházról! Gyors és megbízható! Kapcsolattartó nagyon kedves, előzékeny! Nagyon elégedett vagyok! Üdv.: Viki
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás