Fórum

Vásárlóink írták: Vélemények áruházunkról
31
Ilyés Viktória
Ma kaptuk meg kislányunk 6 részes ágyneműszettjét, ami gyönyörűséges, nagyon gyorsan megkaptuk a csomagot, nem kellett heteket várni rá. Az ügyintéző figyelmes volt, sms-t írt, felhívott tehát nagyon vásárló barát a cég. Mindenkinek ajánlani tudom :)
30
Gasparovics Zsófia
Amit más áruházak nem tudtak elintézni hónapok alatt, az itt pár nap leforgása alatt sikerült!!! Végre lesz lábzsák a babakocsinkhoz!!! Nagyon hálásak vagyunk, és ajánlani fogjuk Önöket mindenkinek!!
29
Farkas Rita
Bertoni etetőszéket vásároltam, ami egy nap alatt kiszállításra került.
Az eladó kedves, kommunikatív, mindenkinek szívből ajánlom !!
Köszönöm!
28
Lányi Judit
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, nem beszélve arról, hogy a babakocsit jóval olcsóbban kaptam meg, mint máshol.
Minden kérdésemre azonnal reagáltak, remélem fogok még vásárolni itt!!!!
27
Körtvélyesiné Kovács Irén
Vásároltunk a pici fiunknak egy macis zenélő-rezgő pihenőszéket.Nagyon sok helyen vásároltunk már különböző termékeket, de még ilyen jó élményünk egy helyen sem volt. Nagyon megvoltunk elégedve a gyors ügyintézéssel, a hozzáállással. A termék tökéletesen megfelelt a leírtaknak, gondosan becsomagolva , a szükséges papírokkal kaptuk meg. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Érdemes kipróbálni és meggyőződni arról, hogy milyen tökéletes csapat!
26
Erdélyi Tamásné
Csak jót tudok mondani, nagyon meg voltam elégedve.
Gyorsak, pontosak, és ami nagyon fontos, segítőkészek.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, árban is nagyon jó!
Ha valamire sztükségem lesz, biztosan innen fogok vásárolni.
25
Scheili Andrásné
Már vásároltam az unokámnak egy pihenőszéket,most
játékot vásároltam,nagyon pontosan kiszállítják és a termékük hibátlan mindig azt kapom minőségbe amit rendeltem.Mindenkinek ezt a webáruházat tudom ajánlani,
mert. kedvesek és nagyon udvariasak és megbízhatók
Köszönöm Önöknek.
24
Pintérné Szomszéd Helga
Nagyon megvagyok elégedve az áruházzal!Minden rendelésem időben megérkezett,ami hiány cikk volt,az is el lett intézve,hogy meglegyen,kapcsolattartóak!Mindenkinek csak ajánlani tudom,ezt a webáruházat!Ezek után is csak innen fogok rendelni!Köszönöm a segítséget!
23
jk77
Köszönöm szépen a gyors és korrekt szállítást, és a hiteles, segítőkész tájékoztatást. A webáruházból rendelt babakocsi nagyon szép, és a rendelést követően már másnap megérkezett. Ajánlom másoknak is a webáruházat!
Üdvözlettel:JK
22
Szloboda Zsolt
Ilyen webáruházzal, még nem találkoztam. Pontosak, kedvesek, Segítőkészek,és kapcsolattartók. Én rendeltem egy Fischer Price kiságyra forgó zenélőt, és hihetetlenül tetszik! Nagyon hamar kiszállították! Biztosan fogok még innen rendelni!!Bátran merem ajánlani őket mindenkinek,nem fogják megbánni, egy percre sem!! Köszönöm még egyszer!
Üdv:. Szloboda Zsolt
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás